Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

02. 04. 2014. 13:29 >> 13:29

'PRVA LJUBAV'

"Dječji Proljećni Vikend" krajem aprila

Peti "Dječji Proljećni Vikend", pod sloganom "Prva ljubav", održaće se 26. i 27. aprila u šoping molu Delta Siti u Podgorici.

"Ova manifestacija je sa 33.5 hiljada posjetilaca bila jedan od najposjećenih događaja u Delta City-u u 2013-oj. Zato smo odlučili da ne prekidamo tradiciju i uljepšamo proljeće našim mališanima, tako što ćemo im ponovo prirediti nezaboravan vikend", poručili su organizatori.

Podsjećaju da je prošlogodišnji ”Dječji proljećni vikend” ostvario veliki uspjeh okupivši oko 1.500 učesnika iz 50-ak organizacija i institucija koje rade sa djecom, a tokom dva dana djeca su uživala u različitim programima, od muzike, plesa, takmičenjima u znanju, preko edukativnih i likovno-kreativnih radionica, gdje je bilo puno slatkih nagrada za najmlađe.

Učestvovala su i djeca iz Dječijeg doma "Mladost" iz Bijele, a posebno mjesto su imali mališani iz Resursnog centra za rehabilitaciju djece oštećena sluha i govora iz Kotora, kao i iz centra "1. jun" iz Podgorice. Pored njih, talenat je pokazao veliki broj plesnih klubova, glumačkih sekcija škola, malih pjevača, plesača, glumaca…



"Ove godine želimo da oborimo rekorde i po broju učesnika i po broju posjetilaca, zato pozivamo sve organizacije i institucije koje rade sa djecom da se prijave za učešće. Posebno pozivamo vrtiće i škole da svojim učešćem uljepšaju manifestaciju i pokažu talenat i znanje svojih učenika pred brojnom publikom", poruka je organizatora.  

Sve informacije i obrazac za prijavu nalaze se na sajtu www.djecijiproljecnivikend.com.

Ovako je bilo na prošlogodišnjoj manifestaciji:

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније