Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

03. 04. 2014. 23:00 >> 23:00

FUNKCIONALNIJI, BOGATIJI...

EPCG ima novi portal

Elektroprivreda Crne Gore pokrenula je novi web portal koji je, kako je saopšteno, prvenstveno okrenut korisnicima i baziran na modernim tehnologijama.

Iz kompanije su kazali da je na prvom mjestu pružanje usluga i informacija kupcima električne energije, kao i partnerima i široj javnosti.

"Funkcionalniji, sadržajno bogatiji i pregledniji novi web portal EPCG zainteresovanima nudi i opciju kreiranja sopstvenog naloga, putem kojeg će moći da pristupe podacima o računu ili istoriji potrošnje, kao i da automatski aktiviraju različite servise, direktno putem portala", navodi se u saopštenju.

Novina je, kako se dodaje i Google mapa, koja detaljno prikazuje koji će dio grada, usljed planiranih radova, biti bez napajanja električnom energijom.

Putem linka Korisnički servis, potrošaču su na raspolaganju korisne informacije i mogućnost aktiviranja usluga, kao i sve forme zahtjeva i ugovora koje mu mogu zatrebati.

"Takođe, kroz sekciju Pitanja i odgovori, korisnici će u najkraćem roku dobiti potrebne informacije i riješiti eventualni problem", rekli su iz EPCG.

Novi portal sadrži najnovije vijesti i najave događaja i informacije o poslovanju i aktuelnostima u preduzeću. Funkcionalni podportal Nabavke, inoviranim izgledom, potencijalnim dobavljačima omogućava lakši i brži pregled aktuelnih tendera.

Pokretanjem novog web portala EPCG, prema riječima njenih predstavnika, želi da unaprijedi odnos sa potrošačima, pojednostavi i ubrza nalaženje potrebnih informacija, kao i da im omogući da većinu aktivnosti vezano za njihov odnos sa kompanijom, obave putem web portala.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније