Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

04. 04. 2014. 15:52 >> 15:52
9

PROTIV DEPONIJE

Preko 2.000 Rožajaca potpisalo peticiju

Više od 2000 građana Rožaja potpisalo je peticiju protiv izgradnje privremene deponije u mjestu Šemovac na planini Cmiljevica. Oko pedeset Rožajaca noć je, u znak protesta, provelo pored tunela Lokve, u blizini mjesta na kojem je projektovana buduća deponija.

Iz beranske opštine poručuju da su spremni  da, zajedničkim zalaganjem, pokušaju da riješe gorući problem. Čelnici lokalne uprave Rožaja, međutim, traže da resorna Ministarstva okončaju aktuelnu situaciju.

Iz rožajske opštine su kazali da očekuju da se danas nađe neko rješenje, da je predsjednik opštine, u tu svrhu, u Podgorici, gdje će, sa ljudiuma iz resornog Ministarstva pokušati da nađu rješenje koje neće ugroziti interese građana Rožaja.

Predsjednik beranske opštine Dragoslav Šćekić saopštio je da je neuspješno pokušao da uspostavi kontakt sa predsjednikom opštine Rožaje.

 

 

Vanja Rakonjac, RTCG

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније