Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

11. 04. 2014. 20:45 >> 20:46

U NAREDNE DVIJE GODINE

CG i BiH finansiraju 13 projekata

Mješovita komisija za naučnotehnološku saradnju između Crne Gore i Bosne i Hercegovine odobrila je 13 projekata, na osnovu Konkursa za sufinansiranje zajedničkih naučnoistraživačkih projekata u okviru naučne i tehnološke saradnje između Crne Gore i Bosne i Hercegovine za 2014. i 2015., saopšteno je iz Ministarstva nauke BiH.

Na Konkurs za zajedničke naučnoistraživačke projekte, u propisanom roku, pristiglo je 18 prijava.

Protokolom je dogovoreno da će crnogorska i bosansko-hercegovačka strana finansirati projekte u godišnjem iznosu od 1.500 eura po projektu.

Strana koja šalje naučnike pokriva troškove prijevoza između dvije zemlje, dok strana koja prima naučnike pokriva troškove boravka, što podrazumijeva troškove smještaja, dnevnica i lokalnog prevoza.

(AA)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније