Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

07. 03. 2013. 10:10 >> 10:03

AFLATOKSIN

Srbiji nazad oko 500 tona mlijeka

Mlijeko kontaminirano aflatoksinom M1 koje je uvezeno u Crnu Goru, biće vraćeno u zemlju porijekla, uglavnom u Srbiju, saopšteno je iz Uprave za inspekcijske poslove.

Pomoćnik direktora Spaso Popović, kazao je da je iz Srbije uvezeno oko 600 tona mlijeka, a da se očekuje da će biti vraćeno 400 do 500 tona, pošto su analize u Centru za ekotoksikološka ispitivanja pokazale da je zaraženo.

,,Sada treba da se srede papiri, jer postoji procedura kada se proizvodi vraćaju iz naše države", rekao je Popović Danu.

Već je, kako kaže, odrađan carinski postupak, pa mijeko samo treba da se vrati isporučiocima.

,,Mi smo već poslali dopis srpskoj veterinarskoj upravi, sa obrazloženjem što je sve neophodno da bi uvoznik iz Crne Gore vratio robu", kazao je Popović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније