Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

15. 04. 2014. 20:33 >> 20:34

NA DUŽNOSTI OD 20.8.

UO Univerziteta potvrdio izbor Vojvodić

Upravni odbor Univerziteta Crne Gore jednoglasno je danas podržao izbor Radmile Vojvodić za rektorku Univerziteta Crne Gore. Ona će na dužnost stupiti 20. avgusta.

Do tada će, kako je saopštio predsjednik Upravnog odbora Univerziteta, Duško Bjelica, biti imenovan VD dekana Fakulteta dramskih umjetnosti.

Kolektivni godišnji odmor na Univerzitetu CG počinje 15. jula i traje do 18. avgusta, potvrđeno je danas na sjednici UO UCG.

UO je doc. dr Milenu Jovićević imenovao za dekanicu Fakulteta likovnih umjetnosti na Cetinju i mandat joj teče od danas. Doktor Mirko Đurović, naučni saradnik, imenovan je za direktora Instituta za biologiju mora iz Kotora i njemu takođe od danas teče mandat.

Za dekana Filozofskog fakulteta izabran je docent doktor Goran Barović i njegov mandat će teći od 20. avgusta.

UO je usvojio i kapitalni budžet za 2015. godinu. Takođe, data je saglasnost Građevinskom fakultetu za učestvovanje u javnom pozivu za projektovanje i izgradnju autoputa Bar-Boljare.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније