Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

29. 04. 2014. 08:23 >> 08:32

KOD NOTARA BEZ PARA

Danas besplatni pravni savjeti

Dan otvorenih vrata notarijata biće obilježen danas, a zainteresovanim građanima notari će pružati besplatne pravne savjete od osam do 16 sati.

Povodom tri godine rada Notarske komore crnogorski notari, njih 45 u 14 opština Crne Gore, danas će pružati besplatne pravne savjete od osam do 16 sati.

Notarska komora pozvala je građane koji imaju dileme ili pitanja koja u vezi sa sticanjem, prenosa, ograničavanja i prestanka prava svojine i drugih stvarnih prava na nepokretnostima, njihovog upisa u katastar nepokretosti i javne registre, da posjete najbližu notarsku kancelariju, gdje će dobiti besplatni pravni savjet o načinu i postupku kojim će na najbolji način zaštiti svoja prava i interese.

Kako su naveli, cilj akcije je da se građanima približi, u Crnoj Gori mlada, notarska profesija kao i širok spektar notarskih usluga koje im može pružiti.

Najavljeno je da će povodom treće godišnjice od uvođenja notarijata u pravni sistem Crne Gore, predstavnici Notarske komore posjetiti Zavod Komanski most u Podgorici u 11 sati i uručiti donaciju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније