Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

09. 03. 2013. 08:32   >>  08:28

AKCIJA

"Podijelimo, jer zajedno možemo više"

Humanitarna akcija „Podijelimo, jer zajedno možemo više“, u toku koje će udruženje Roditelji prikupljati korišćenu i očuvanu dječiju garderobu za porodice kojima je takva vrsta pomoći potrebna, biće organizovana danas.

Građani Podgorice će, u terminu od 10 do 22 sata, moći da donesu odjeću u šoping centar Delta City, a stanovnici ostalih opština u lokalnu opštinsku organizaciju Crvenog krsta, od 09 do 13 sati.

Volonteri udruženja Roditelji, Volonterskog kluba Gumnazije „Slobodan Škerović“ i Fakulteta za državne i evropske studije potrudiće se da već naveče sortiraju i upakuju doniranu garderobu i obuću i uruče  je porodicama.

Donacije će biti raspodijeljene u skladu sa spiskovima koje je udruženje Roditelji sačinilo na osnovu poziva građana koji su se proteklih dana prijavili za pomoć.

Preostali dio prikupljenog biće proslijeđen Crvenom krstu Crne Gore, koji će, zatim, uručiti garderobu i obuću osobama kojima inače pomaže na taj način.

Akciji „Podijelimo, jer zajedno možemo više“, kako su naveli iz udruženja, priključilo se i nekoliko kompanija, čiji su zaposleni organizovano već prikupili ono što su bili u mogućnosti da doniraju, a među njima su osiguravajuća kuća Uniqa, dnevni list Pobjeda, mikrokreditna institucija Alter Modus, Erste banka, vrtić Mali Princ i Dječiji rekreacioni centar Having fun getting fit.

Udruženje Roditelji je i prošle godine organizovalo ovu akciju, u toku koje je prikupljena velika količina garderobe i igračaka od 130 građana i nekoliko kompanija, a koja je kasnije podijeljena pojedinim centrima za socijalni rad i organizacijama Crvenog krsta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније