Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

09. 03. 2013. 09:06   >>  20:57 1

VDT

Čarapić: Provjera rada rukovodstva Budve

Specijalno odjeljenje provjerava brojne sumnje u vezi rada bivšeg i sadašnjeg rukovodstva opštine Budva, saopštila je vrhovna državna tužiteljka Ranka Čarapić.

Ona je, u intervjuu Dnevnim novinama, kazala da treba promjeniti Ustav u dijelu pravosuđa u pravcu jačanja autonomije tužilaca, a ne načina njihovog izbora.

Čarapić je kazala da je saradnja tužilaštva i policije generalno dobra, ali da postoje oblasti u kojima mora biti djelotvornija.

"Prije svega treba postići bolje rezultate u otkrivanju korupcije na svim nivoima, jer rezultati u toj oblasti dugo će biti mjera našeg uspjeha", rekla je Čarapić.

„Slučaj CKB i slučaj Stojković su u ovom trenutku najbliži odluci tužilaštva. Što se tiče slučaja Listing, istraga traje i dalje. Nijesmo zadovoljni njenim dosadašnjim rezultatima. Povodom slučaja Snimak saopštili smo jasan stav u pogledu mogućnosti za pokretanje krivičnog i prekršajnog postupka, zboh zakonskih ograničenja“, precizirala je Čarapić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније