Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

30. 01. 2013. 15:19 >> 15:19

SSCG

Predstavnici SSCG zamrzli štrajk glađu

Senka Rastoder i Vukadin Ćupić, predstavnici Stručne službe Saveza sindikata Crne Gore (SSCG), do 15. februara zamrzli štrajk glađu.

Rastoder i Ćupić su kazali da im je predsjednik Skupštine SSCG, Danilo Popović  obećao isplatu isplatu dvije zarade do tog datuma.

Ćupić je na press-konferenciji rekao da im je Popović  čvrsto obećao da stoji iza toga da će se do 15. februara isplatiti dvije zaostale zarade, da će se do tada ustanoviti način i dinamika isplate poreza i doprinosa, i da će kongres Sindikata biti zakazan do maja mjeseca.

Rastoder je navela da na sastanku sa Popovićem nije bilo pomena samo o dvije zarade već o rešavanju svih zarada. Prema njenim riječima, Popović se izvinio za sve izrečeno na prethodnoj konferenciji za novinare, kada ih je nazvao neradnicima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније