Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

11. 05. 2014. 13:36 >> 13:38

MLADI STVARAOCI

Preduzetnički sajam sjutra na Cetinju

Na Dvorskom trgu na Cetinju sjutra će se održati „Preduzetnički sajam“, na kojem će se naći proizvodi nastali tokom projekta „Preduzetnički poduhvati“.

Riječ je o proizvodima izrađenim u okviru radionica na kojima su učestvovali učenici OŠ „Lovćenski partizanski odred“, a u realizaciji cjelokupnog projekta, te organizaciji predstojećeg sajma, učestvovali su i Biznis centar - Bar, Biznis centar - Cetinje, Prijestonica Cetinje, Američka čitaonica - Cetinje i Crnogorsko - američko udruženje studenata.

Projekat je realizovan zahvaljujući sredstvima Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Crnoj Gori, a ključni cilj bio je razvijanje preduzetničkog duha kod mladih.

Sajam će početi u 10 i trajaće tri sata.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније