Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

10. 03. 2013. 11:20 >> 11:22

SKI FEST

Žabljak: Završen Zimski festival sportske rekreacije

Minule dane na Žabljaku je obilježio tradicionalni Zimski festival soprtske rekreacije - SKI FEST koji je održan na skijalištu "Javorovača" i u hotelu "Planinka" sa 400 učesnika.

Iako je rekreacija i druženje osnovni smisao SKI FESTA manifestacija je imala i svoje pobjednike, u osnovnom ski programu: Martinu Vlahović, Anu Drekalović, Moniku Vukotić i Đinu Kokoić, a kod muškaraca Miloša Jankovića, Miomira Bajčetu, Milovana Maksimovića, Nemanju Nikolića i Nemanju Rakočevića. Takmičenja su održana i u rekreativnom programu na snijegu kao i šahu, stonom tenisu, pikadu i plesu.

Pobjednici ili ne, učesnici festivala zadovoljni su boravkom na snijegu koga na durmitorskim skijalištima još uvujek ima preko metra.

"Mi smo jedna od najmasovnijih ekipa i uvijek učestvujemo na ovom manifestaciji. Organizacija festivala bila je jako dobra i mi smo prezadovoljni boravkom na Žabljaku", kazala je Lidija Pejović član sportske ekipe "Sosiete General Montenegro".

"Redovno posjećujem ove igre i zahvaljujem se organizatoru na dobroj organizaviji i učesnicima na predivnom druženju. Jednina ozbiljnija pribjedba bila bi da hotel "Planinka" u kome je bila smještena većina učesnika nije bio dovojno zagrijan kada smo stigli", kazao je Murat Bajčeta, član ekipe "Rudnika uglja" iz Pljevalja.

"Sve je bilo na visokom nivou, domaćinima svaka čast na dočeku a novina ovog festivala bila je škola rekreativnog plesa koja je privukla veliko interesovanje učesnika" kazao je Miloš Rabrenović - Sportsko rekreativno društvo Podgorica.

Predsjednik organizacionog odbora SKI FESTA - Milan Bracanović ocijenio je da je Ski festival u potpunosti ispunio očekivanja organizatora i učesnika.

"Nadamo se da su i turistički radnici Žabljaka zadovoljni sa našim boravkom ovdje a mi smo zadovoljni onim što nam je ponuđeno što se posebno odonosi na sportske terene. Nadam se da ćemo iduće godine biti ovdje", kazao je Bracanović.

Organizator festivala je Crnogorsi savez "Sport za sve".

Senka Zarubica, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније