Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

19. 05. 2014. 18:04   >>  18:10

POMOĆ STUDENATA

Ispit solidarnosti položili s desetkom

Studenti i zaposleni na Ekonomskom fakultetu priključili su se međunarodnoj akciji prikupljanja pomoći za stanovništvo ugroženo poplavama sa područja Srbije i BiH. I studenti državnog univerziteta danas su prikupljali pomoć za ugroženo stanovništvo Srbije, BiH i Hrvatske. Kako je saopšteno iz Studentskog parlamenta UCG akcije prikupljanja pomoći već prvog dana su dale značajne rezultate.

"Prikupljajući pomoć na nekoliko fakultetskih jedinica (zgrada tehničkih fakulteta, Arhitektonski, Ekonomski, Filozofski, Pravni, FPN itd.), studenti državnog univerziteta uspjeli su da još jednom pokažu solidarnost sa građanima Srbije, BIH i Hrvatske", kazali su iz Studentskog parlamenta.

Sakupljene su velike količine pomoći potrebne ugroženima: flaširana voda, materijal za higijenu, hrana, oprema za bebe, garderoba itd.

Humanitarna akcija biće nastavljena, još jednom su pozvani svi studenti i zaposleni na UCG da daju doprinos.


Uspješan prvi dan akcije na Ekonomskom fakultetu

Studenti i zaposleni na Ekonomskom fakultetu priključili su se međunarodnoj akciji prikupljanja pomoći za stanovništvo ugroženo poplavama sa područja Srbije i BiH.


 

Akcija prikupljanja pomoći i naredna dva dana Akcija prikupljanja pomoći i naredna dva dana

"U skladu sa preporukama Crvenog krsta Crne Gore prikupljaju se novčana sredstva, konzervirana hrana i  flaširana voda, za bebe se prikupljaju mlijeko u prahu, bebi kašice, pelene i ostali higijenski proizvodi, kao i garderoba i higijenska sredstva za odrasle i stara lica", saopšteno je s Ekonomskog fakulteta.

Prvog dana akcije, za manje od pet sati, sakupljeno je, kako se navidi, više od 40 paketa hrane, garderobe i higijenskih sredstava kao i više od 200 litara flaširane vode.

Donirana sredstva svi zainteresovani mogu ostaviti na Fakultetu 19. i 20.maja od osam do 21 sat.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније