Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

28. 05. 2014. 14:50 >> 14:52

FOND ZA ZDRAVSTVENO

Prikupili vrijednu pomoć poplavljenima

Fond za zdravstveno osiguranje Crne Gore, prikupio je pomoć za područja ugrožena poplavama u regionu u vrijednosti oko deset hiljada eura.

 

Iz Fonda su naveli da su sakupljeni ljekovi, sanitetski materijal, dezifenkciona sredstva, deterdžente i sredstva lične higijene

„Na poziv Fonda  odazvalo se pet najvećih podgoričkih veledrogerijaFarmegra, Glosarij, Urion, Farmont i Medicai snadbjevača medicinskog potrošnog i drugog materijala  koji imaju poslovnu saradnju sa Fondom i nesebično izdvojili vrijednu pošiljku koja će veoma dobro doći stanovništvu poplavljenih područja za šta im dugujemo veliku zahvalnost na podršci i razumijevanju za ovu akciju“, anvodi se u saopštenju.

Fond je koordinirao akcijom koju je podržao i Crveni krst Crne Gore, koji je takođe izašao u susret i sa svojom logističkom podrškom potpomogao da se pomoć lageruje u njihovom centralnom magaciju,danas je uručio, odakle će biti distribuirana poplavljenim područjima.

Svi zaposleni Fonda izdvojiće novac da bi i na taj način pokazali humanost prema ljudima i područjima koje su zadesile elementarne nepogode velikih razmjera.

„Istovremeno apelujemo na sve građane da nastave da doniraju šta mogu kako bi pomogli u ovoj teškoj situaciji poplavljenim područjima, jer građani Crne Gore, državne institucije, privredna društva i ustanove, a i istovremeno naši osiguranici položili su još jednom ispit humanosti sa kojim se zaista mogu svi ponositi“, kazali su iz Fonda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније