Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

11. 03. 2013. 11:41   >>  12:21

BUDUĆNOST U GOLFU

Boka grupa stipendira buduće golf igrače

Osnivač Boka grupe Džon Kenedi, kazao je da postoji vjerovatnoća da se među današnjim studentima u Crnoj Gori, može pronaći budući svjetski šampion u golfu.

„Vjerujemo da će se jednog dana crnogorska zastava vijoriti iznad pobjedničkog trona, na nekom od najvećih gold turnira. To je pitanje vremena, ne mogućnosti“ rekao je Kenedi.

On smatra da će novi golf teren i stipendija biti podrška lokalnom treniranju igrača .

Kompanija, kako navodi Kenedi, razmatra otvaranje ljetnje škole, koja bi uključila što više mladih igrača i promovisala sport.

Boka gupa će, izgraditi u Crnoj Gori prvi šampionski golf teren sa 18 rupa, u vrijednosti od 180 miliona eura. On će se nalaziti u Tivtu, na zemljištu  nekadašnje kompanije Montepranco-Bokaprodukt.

Boka grupa će, prema najavama, u prvoj fazi graditi vježbalište i grin za patovanje svjetske klase.

Danas je Grupa objavila prve idejne koncepte vježbališta, za koje predviđa implementiranje od šest do osam mjeseci nakon usvajanja detaljnog urbanističkog plana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније