Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

28. 05. 2014. 19:07 >> 19:09

ČESTITKA PREMIJERA

Petnjica opravdano vratila status

Predsjednik Vlade Milo Đukanović čestitao je rukovodstvu i građanima Petnjice Dan opštine i naveo da ''prva iskustva pokazuju punu opravdanost inicijative građana za vraćanje statusa opštine, kao i pozitivnog mišljenja Vlade o ocjeni ispunjenosti uslova za teritorijalnu promjenu''.

''Što je istovremeno i pokazatelj demokratskog razvoja savremene države Crne Gore, čijoj su obnovi prije osam godina i Petnjičani dali svoj veliki doprinos'', ocijenio je Đukanović u čestitki predsjedniku opštine Samiru Agoviću, predsjedniku Skupštine opštine Adnanu Muhoviću, odbornicima u Skupštini opštine i svim građanima Petnjice.

''Siguran sam da dijelim vaše mišljenje da zajedno sa svima u Crnoj Gori, i građani vaše opštine su dio zajedničkih uspjeha naše savremene države na unutrašnjem planu, kao i progresa u procesu evropske i evroatlantske integracije. Posebno želim da istaknem da Petnjica i njeni ljudi daje neprocjenjiv doprinos multietničkom biću Crne Gore, koja je i po tome prepoznata kao značajan faktor regionalne stabilnosti“, navedeno je u čestitki.

Đukanović je takođe izrazio uvjerenje da će se odluka o obnavljanju opštine u punoj mjeri potvrđivati kroz valorizaciju lokalnih razvojnih potencijala i stvaranje uslova za biznis i brže zapošljavanje, što će omogućiti bolji lični i društveni standard svima u tom kraju.

''Želim da vas uvjerim da će lokalna uprava na toj liniji imati punu podršku i pomoć Vlade Crne Gore'', naglasio je premijer.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније