Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

06. 06. 2014. 16:57 >> 20:13
14

VUČIĆ ZAHVALIO ĐUKANOVIĆU

Srbija i srpski narod neće zaboraviti pomoć CG

Premijer Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je premijeru Crne Gore Milu Đukanoviću na pomoći koju je crnogorska Vlada uputila povodom katastofalnih poplava koje su nedavno pogodile Srbiju.

„Želim da Vam se ovim putem najsrdačnije zahvalim na pomoći koju je Vlada Crne Gore uputila Srbiji u izuzetno teškim trenucima za moju zemlju“, istakao je predsjednik Vlade Aleksandar Vučić.

Srpski premijer se osvrnuo na kataklizmičke razmjere poplavnog talasa, u kojem se veći dio Centralne i Zapadne Srbije našao pod vodom, uz mnogo izgubljenih života i ogromnom materijalnom štetom, ocijenivši da bi oni bili mnogostruko veći da nije bilo pomoći Crne Gore.

Pri tome je posebno istakao značaj specijalnih timova i opreme u vidu pumpi za vodu i čamaca, čiji je doprinos bio nemjerljiv u ugroženim područjima.

„Srbija i srpski narod nikada neće zaboraviti nesebičnu i pravovremenu pomoć Crne Gore i visoko cijeni Vaš gest kao izraz iskrenog prijateljstva. Vama, gospodine predsjedniče Vlade, dugujem ličnu zahvalnost, što ste omogućili da pomoć stigne do onih kojima je najpotrebnija“, navedeno je u telegramu predsjednika Vlade Srbije.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари14

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније