Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

15. 03. 2013. 14:03 >> 13:57

VOJSKA CRNE GORE

Samardžić primio šefa Kancelarije za odbrambenu saradnju SAD

Načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore viceadmiral Dragan Samardžić primio je danas kapetana korvete Mareka Strosina, novopostavljenog šefa Kancelarije za odbrambenu saradnju Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Crnoj Gori .

Admiral Samardžić čestitao je kapetanu korvete Strosinu prijem nove dužnosti i poželio mnogo uspjeha u daljem radu, uz očekivanje da će se uspješna saradnja Kancelarije za odbrambenu saradnju i Vojske Crne Gore i dalje nastaviti.

Prijemu kod načelnika Generalštaba Vojske Crne Gore prisustvovao je i vojni ataše SAD u Podgorici potpukovnik Brus Marfi.

 

Juče su pripadnici Pomorskog odreda Mornarice Crne Gore, za goste sa raketnog razarača SAD DDG-99 „Farragut", izveli pokaznu vježbu.

Na kraju, pripadnici Ratne mornarice SAD koji su prisustvovali vježbi izrazili su zadovoljstvo viđenim i pohvalili uvježbanost pripadnika Mornarice Vojske Crne Gore.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније