Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

16. 07. 2014. 16:31 >> 16:31

NA TRGU OD ORUŽJA

Otvaranje kotorskog karnevala 31. jula

Internacionalni ljetnji kotorski karneval biće otvoren 31. jula, u 21 sat, koncertom hrvatske violončelistkinje Ane Rucner na Trgu od oružja, saopšteno je iz Udruženja Fešta.

Istog dana, pola sata kasnije, na muljanskoj rivi počeće Ribarska fešta.

U petak, 1. avgusta, u 20 sati, na gradskom bazenu na programu su Karnevalske igre bez granica na vodi, a u 22 i 30 na glavnom gradskom trgu je koncert klape Kumpanji sa Korčule.

Karnevalska povorka krenuće glavnom gradskom saobraćajnicom u subotu, 2. avgusta, u 21 sat, a nakon prolaska i predstavljanja maskiranih grupa, u Starom gradu će uslijediti Karnevalska noć.

Organizator karnevalskih svečanosti je Udruženje Fešta, a pokrovitelji su Ministarstvo turizma, Opština Kotor, Nacionalna i Turistička organizacja Kotor.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније