Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

17. 07. 2014. 13:21 >> 13:21
1

VRIJEDNA 2,9 MILIONA

Kinezi donirali carinsku opremu

Crna Gora je od Kine dobila carinski skener i opremu za kontrola prtljaga, vrijednu 2,9 miliona eura.

 


Potpredsjednik Vlade Vujica Lazović, prilikom potpisivanja pisma s kineskim ambasadorom Cui Dživeijem, kojima se uređuju obaveze oko donacije, kazao je da donacija podrazumijeva isporuku skenera za kontejnere i četiri rengen aparata za prtljag.

To će, kako je kazao, mnogo značiti za unapređenje i modernizaciju carinske službe i sistema za tu oblast.

Obaveza Vlade je, kako je pojasnio, da realizuje do kraja svu proceduru, koja je vezana za carinski protokol.

Sa druge strane, kineski ambasador je rekao kako je uvjeren da će, od početka naredne godine, uz pomoć skenera koje je donirala kineska Vlada, efiksanost rada crnogorskih carina biti povećana.

Direktor Uprave carina Vladan Joković rekao je da će donacija Kine značajno doprinijeti unapređenju efikasnosti rada crnogorske carinske administracije.


Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније