Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

16. 03. 2013. 10:38 >> 14:27
5

MANJA ZAMUĆENOST

Voda s Mareze još nije za piće

"Voda s izvorišta Mareza ni danas nije za piće, ali se zamućenost smanjuje," kaže za Portal RTCG direktor JP,,Vodovod i kanalizacija" Filip Makrid.


Makrid dodaje da je zabilježen i pad vode na izvorištu Mareze i da će već sjutra, ako se ovaj trend bude zadržao, Podgoričani moći da piju vodu s česme. 


,,Danas je voda duplo čistija nego juče, međutim, opet smo iznad dozvoljene granice. Ako se ovako nastavi, ja se nadam da bi sjutra mogli da izađemo sa saopštenjem da je voda za piće, ali, opet, uzimam rezervu. Najavili su lijepo vrijeme sjutra, evo, vidjećemo", rekao je Makrid za naš Portal. 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније