Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ radio Kotor ]

19. 07. 2014. 22:28 >> 22:27

KOTOR

Ljetnja akcija dobrovoljnog davanja krvi

Velika ljetnja akcija dobrovoljnog davanja krvi biće održana u srijedu 23. jula od 8 do 12 sati na Trgu od oružja, u organizaciji Crvenog krsta Kotor, Kluba dobrovoljnih davalaca krvi i Zavoda za transfuziju krvi.

"Pozivamo naše sugrađane i goste da pomognu ovu humanu akciju, za dobro svih nas. Treba da znamo da transfuzija krvi u pravom trenutku spašava živote tek rođene djece, hiruških bolesnika, povrijeđenih, oboljelih od teških bolesti" – kaže sekretar opštinske organizacije Crvenog krsta Ilko Marović.

On podsjeća da krv može dati svaka zdrava osoba starija od osamnaest i mlađa od šezdeset pet godina.

"Svakom četvrtom čovjeku je neophodna transfuzija krvi u toku života. Dajući krv obezbjeđujemo sigurniju budućnost nama samima, našoj porodici, prijateljima. Ono što drugima činimo i dajemo ne osiromašuje nas, već nas čini bogatijim" – poručuje Marović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније