Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

20. 07. 2014. 11:02   >>  11:04

ČESTITKE

Sjutra Dan opštine Berane

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović prisustvovaće sjutra svečanoj sjednici Skupštine opštine Berane, koja se održava povodom Dana Opštine.

Predsjednik Skupštine Ranko Krivokapić čestitao je Dan Opštine Berane građanima, predsjedniku Opštine Dragoslavu Šćekiću, predsjedniku SO Goranu Kikoviću i odbornicima.

„Beranska kotlina, presječena rijekom Lim kao svojom žilom kucavicom, je posebno lijep krajolik sjevera Crne Gore. Takva priroda i potencijal zaslužuju mudru i održivu valorizaciju, kako bi svi građani Berana mogli bolje i kvalitetnije živjeti“, naveo je Krivokapić.

Predsjednik parlamenta, u čestitki, podsjeća da država i lokalna samouprava moraju tijesno sarađivati na poboljšanju i izgradnji komunalne infrastrukture, posebno vodeći računa o ekologiji i zaštiti rijeke Lim i čitave doline.

„Uvjeren sam da će podrška države i vaš predan rad rezultirati privrednim i opštim razvojem Berana“, naveo je Krivokapić.

U ime Skupštine Crne Gore i svoje ime, čestitam vam Dan Opštine.”

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније