Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

22. 07. 2014. 19:01 >> 19:01

NAGOMILANE OBAVEZE

Lajović: Stečaj - šansa za Pobjedu

Direktor Pobjede Lav Lajović kazao je da zahtjev za pokretanje stečajnog postupka u tom preduzeću doživljava kao nastavak procesa transformacije i privatizacije, i šansu da se najstariji crnogorski list oslobodi nagomilanih obaveza.

"Sve ovo doživljavam kao nastavak procesa transformacije i privatizacije započete još 2004. godine, koji je vođen u nekoliko faza. Mnogo je toga urađeno na smanjenju troškova, kvalitetu novine i izmirenju obaveza prema zaposlenima i dobavljačima, ali naravno još ima toga što se treba sprovesti. Uvjeren sam da Pobjeda nastavlja nesmanjenim entuzijazmom da radi i da ovim samo započinje svoju završnu fazu reorganizacije i pronalaženja strateškog partnerstva",  istakao je direktor Pobjede u izjavi za agenciju Mina.

Ta faza, kako ističe Lajović,  jeste puna izazova, ali i mogućnosti.

"Ova faza je puna izazova i mogućnosti da se ovaj najstariji i najuticajniji štampani medij u Crnoj Gori i njegova bogata izdavačka tradicija oslobodi nagomilanih obaveza, da opstane i čak postane još bolja na zadovoljstvo svojih vjernih čitalaca", poručio je direktor Pobjede Lav Lajović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније