Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

23. 07. 2014. 13:52 >> 13:52

M.ERLAJNS

Banjević imenovan za Accountable menadžera

Agencija za civilno vazduhoplovstvo Crne Gore, usvojila je danas prijedlog Montenegro Erlajnsa za imenovanje Živka Banjevića na poziciju Accountable menadžera, u nacionalnoj avio-kompaniji.

Iz Montenegro Erlajnsa je saopšteno da je, nakon što je Agencija za civilno vazduhoplovstvo od nacionalnog avio-prevoznika  tražila zamjenu osobe koja pokriva poslove Accountable manadžera, Odbor direktora kompanije u najkraćem mogućem roku pronašao adekvatnu kadrovsku zamjenu. 

Agenciji za civilno vazduhoplovstvo je 17. juna poslat dopis kojom se obavještava o toj kadrovskoj promjeni, kao i odluka Odbora direktora da se Živko Banjević imenuje za novog menadžera. Postupak prihvatanja Banjevića završen je danas.

Osoba imenovana na poziciji Accountable menadžera u avio-kompaniji  obezbjeđuje da se sve operativne aktivnosti sprovode i finansiraju u skladu sa važećim zahtjevima u vazduhoplovstvu. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније