Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

23. 07. 2014. 14:33 >> 14:46

PEČAĆENJE MOGRENA

CTU: Dali smo sebi autogol

Predsjedništvo Crnogorskog turističkog udruženja je, na vanrednoj sjednici, zaključilo da je spor između Budvanske rivijere i Merkura, odnosno današnje pečaćenje hotela Mogren, nanijelo veliku štetu turizmu Crne Gore.

''Način, vrijeme i mjesto kako se taj spor riješio smatramo da je nanio veliku štetu turizmu Crne Gore'', navodi se u saopštenju CTU, u kojem se ističe da njegovi članovi ne žele da sude ko je kriv.

Pečaćenje hotela ''ostavilo je otužni utisak kod svih koji su imali priliku da to vide, a da stvar bude još i gora, fotografije i video zapisi koji će sigurno obići region a i šire, dodatno nam komplikuju i tako tešku sezonu''.

U saopštenju se naglašava da su gosti hotela, kojih je 80 u hotelu, ''bili zatvoreni u svojim sobama, većina njih i preplašena jer im niko nije mogao objasniti o čemu se zapravo radi. Sad se evakuišu iz hotela, a turoperatori koji su ih doveli, pokušavaju da im objasne da ih oni nijesu prevarili i da su uredno platili njihov boravak''.

Iz CTU postavljaju pitanje zašto odluka nije sprovedena uoči turističke sezone.

''Kad se već ovoliko čekalo moglo se sačekati i još 2-3 mjeseca. Sigurni smo da će naša konkurencija dobro iskoristiti ovaj ''auto gol'' koji smo sami sebi dali'', saopšteno je iz tog udruženja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније