Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

23. 07. 2014. 15:10 >> 15:23

ZATVARANJE MOGRENA

Đukanović: Presude se moraju izvršavati

Državni organi ne smiju da budu uvučeni u igru koja znači izbjegavanje izvršavanja sudskih presuda, saopštio je premijer Milo Đukanović. Predsjednik Vlade je, povodom zatvaranja hotela Mogren u Budvi, kazao da je stigao zahtjev za asistenciju i da je posao obavljen profesionalno.

 

"Iz godine u godinu to je odlagano i onda bi se uvijek aktuelizovalo u sezoni, gdje je Vladi i nadležnim inspekcijama podmetan argument- pa nećemo valjda sad u sred sezone. Kada prođe sezona, svako onda zaboravi na to ili se pronalaze neki interesi zašto se to ne radi”, rekao je Đukanović u Skupštini, u okviru premijerskog sata.

Prema njegovim riječima, pošto se ovoga puta poseglo za istim očekivanim alibijem, Vlada je odlučila da to ne uradi.

"Nije fino gledati sve te slike u jeku sezone, ali ne smijemo dozvoliti da državni organi budu uvučeni u igru koja znači izbjegavanje izvršavanja sudskih presuda", poručio je Đukanović.

Inspekcija za turizam donijela je rješenje o zabrani obavljanja djelatnosti pečaćenjem hotela Mogren, koji posluje u sastavu kompanije Merkur System, nakon što je utvrđeno da nema odobrenje za rad. Procedura pečaćenja počela je danas.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније