Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

20. 08. 2014. 10:08 >> 10:07

AKCIJA U DELTI

Pokloni, zamijeni ili prodaj udžbenik

Tradicionalna akcija Pokloni, zamijeni ili prodaj korišteni udžbenik – sve za euro, biće održana u Delta sitiju od danas do 30. avgusta.

Akciju organizuje Opštinski odbor sindikata prosvjete Podgorica čime, kako su naveli, pokazuje svoju socijalnu odgovornost.

„Podsjećamo javnost na činjenicu da je cijena novih udžbenika u knjižarama previsoka za kućne budžete prosječnih građana Crne Gore“, kaže se u saopštenju.

Oni se nadaju da će nadležni državni organi i privatni privredni subjekti pokazati socijalnu odgovornost i tokom akcije donacijama pomoći da što veći broj učenika dođe do svojih udžbenika.

„Jedino kroz obrazovanje novih naraštaja država može prevazići društveno ekonomsku krizu“, poručili su iz Sindika.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније