Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

21. 08. 2014. 13:32 >> 13:34

VRIJEDNA DONACIJA

Zeta: Domu zdravlja poklonio 14.000 eura

Dušan Maraš porijeklom iz Golubovaca, koji preko četiri decenije živi i radi u Americi, donirao je Domu zdravlja Podgorica oko 14 hiljada eura.

"Donacija je opredijeljena u spomen moje pokojne žene, zbog čega je i usmjerena baš za unapređenje zdravlja mojih Zećana. Ja i moja porodica procijenili smo da je to oblast u koju treba ulagati i koja je svakako najznačajnija za nas i naše buduće generacije",  kazao je Maraš.

Direktor Doma zdravlja Podgorica Nebojša Kavarić zahvalio je porodici Maraš što je donacija usmjerena za poboljšanje zdravstvene zaštite stanovnika ove Gradske opštine.

"Ovo je šesta i najvrjednija donacija koju je Dom zdravlja Podgorica dobio od mještana za svoj zdravstveni objekat u Golubovcima i koja je usmjerena za unapređenje zdravstvene zaštite stanovnika ove Gradske opštine. Po želji porodice Maraš novac će biti prioritetno usmjeren za modernizovanje službe ginekologije u Golubovcima, kupovinom novog savremenog ultrazvučnog aparata, čime će se, uz dopunske sadržaje koje već Dom zdravlja ima u zdravstvenom objektu u Zeti, značajno doprinijeti poboljšanju zdravstvene zaštite i unapređenju reproduktivnog zdravlja žena sa ovog područja", istakao je Kavarić, koji je Marašu uručio zahvalnicu u ime Doma zdravlja Podgorica.

Predsjednik Gradske opštine Golubovci Dušan Radonjić, zahvaljujući se porodici Maraš, istakao je da je donacija usmjerena na pravu adresu, jer je opredijeljena za očuvanje zdravlja stanovnika ovog područja.

"Višestruko je zadovoljstvo što je naš komšija i donator, čovjek sa nešeg prostora koji živi i radi u Americi, riješio da dio svog kapitala opredijeli za razvoj mjesta u kojem je rođen. Apelovao bih na sve koji su u prilici, da slijede primjer Dušana Maraša, jer je to u ovom vremenu neophodno, a državnim institucijama neprocjenjivo značajno za bolje i kvalitetnije funkcionisanje i poslovanje", poručio je Radonjić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније