Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

23. 08. 2014. 17:16 >> 17:16

KAMPANJA "SEBI ŽELIM"

Mlade sa sjevera uče da budu uspješni

Obrazovni ljetnji kamp za mlade sa sjevera Crne Gore biće održan od 24. do 26. avgust u okviru kampanje "Sebi želim"

Kamp su organizovali Sistem UN-a u Crnoj Gori, Ministarstvo prosvjete, Uprava za mlade i sport uz podršku kabineta potpredsjednika Vlade za evropske integracije Igora Lukšića. Organizaciju kampa podržale su i opština Berane i opština Pljevlja.

Cilj kampa je pružanje podrške mladima sa sjevera zemlje da ispune lične aspiracije u oblastima preduzetništva, zapošljavanja i aktivizma.

Učesnici će na trodnevnom kampu raditi na unaprjeđenju konkretnih vještina, znanja i informacija neophodnih za ostvarivanje ličnih aspiracija.

Mladi će na kampu kreirati lične planove razvoja, a nakon kampa će uz pomoć mentora raditi na njihovoj realizaciji. Tokom trodnevnog treninga više od 60 mladih ljudi iz devet gradova na sjeveru radiće sa profesionalcima, donosiocima odluka, kao i uspješnim vršnjacima.

Tokom kampa sa mladima će svoja iskustva o ostvarivanju ličnih aspiracija podijeliti i potpredsjednik Vlade Igor Lukšić, koordinator Sistema UN u Crnoj Gori Rastislav Vrbenski i predstavnik Unicefa u Crnoj Gori Bendžamin Perks.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније