Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

27. 08. 2014. 21:24 >> 21:23

PODRŠKA LIBERALA

Popović čestitao Dan Kolašina

Predsjednik Liberalne partije Crne Gore Andrija Popović čestitao je, 28. avgust Dan Opštine Kolašin, građanima i građankama tog grada, predsjednicima Opštine i lokalnog parlamenta Darku Brajuškoviću i Milu Šukoviću i odbornicima.

''Kolašin je grad prepoznat po svojim prirodnim bogatstvima i potencijalima. Smješten između Durmitora, rijeke Morače i Tare sa najdubljim kanjonima i najčistijim vodama Evrope i svijeta. Biogradska gora, jedina prašuma na našem kontinentu, još jednom svrstava Kolašin na mapu najpoželjnijih destinacija Evrope'', navodi se u čestitki Popovića.

On je ocijenio da svojim prirodnim bogatstvima i kulturno-istorijskim nasljeđem kojim je taj kraj bogat, Kolašin ima perspektivu regionalnog turističkog i privrednog centra koji će, kako je naveo, svojim građanima, na taj način, omogućiti stalni napredak i poboljšanje kvaliteta života i uslova za rad.

''Na tom putu, mi u Liberalnoj partiji čiji se program posebno brine o razvoju sjevera države, bićemo vam stalna podrška'', poručio je Popović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније