Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

20. 03. 2013. 13:38   >>  13:29

HUMANITARNA AKCIJA

Podjela prikupljenje dječije obuće i odjeće

Za kraj humanitarne akcije „Podijelimo, jer zajedno možemo više“, koju je organizovalo udruženja Roditelji 9. marta u šoping centru Delta Siti, planirano je uručenje donacija porodicama iz nekoliko opština i Dječijem domu Mladost iz Bijele.

„Do kraja sedmice prikupljena garderoba i obuća za djecu biće uručena porodicama iz više crnogorskih opština do kraja sedmice, kao i Dječijem domu Mladost u Bijeloj kojem je opredijeljena garderoba za novorođenčad i bebe“, saopšteno je iz udruženja Roditelja.

Kako se navodi u saopštenju, na dan akcije je, samo u Podgorici, oko 200 građana i sedam kompanija i organizacija doniralo izuzetno veliku količinu korištene i očuvane garderobe i obuće za djecu.

Prikupljena pomoć je tada uručena dijelu od ukupno 75 porodica sa 220 djece koje su se prijavile udruženju Roditelji, a čije je prebivalište u Podgorici.

Crvenom krstu je uručena i sva garderoba koja je preostala nakon podjele u skladu sa spiskovima.    

Humanitarnu akciju pomogli su i Volonterski klub gimnazije „Slobodan Škerović“ i Fakulteta za državne i evropske studije.

Udruženje Roditelji je i prošle godine organizovalo ovu donatorsku akciju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније