Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

02. 09. 2014. 14:11 >> 22:51
10

NEMA VEĆINE

Savjet RTCG bez predsjednika

Na današnjoj sjednici Savjeta Radio Televizije Crne Gore (RTCG) nije izabran predsjednik tog tijela.

 


Predsjednik Savjeta RTCG nije izabran jer nije bije bilo apsolutne većine, a nova sjednica zakazana je za petak.

Glavni kandidati za funkciju predsjednika Savjeta RTCG bili su Ivan Mitrović i Goran Đurović. Mitrović je dobio četiri glasa, a Đurović tri, dok su dva listića bila nevažeća.

Glasanje je bilo tajno.

Inače, u novom sastavu Savjeta, kao predstavnik Univerziteta Crne Gore izabran je Nikola Vukčević, a Crnogorske akademije nauka i umjetnosti, Perko Vukotić.

Dragana Tripković je predstavnik nevladinih organizacija iz oblasti kulture, a Ivan Mitrović Unije poslodavaca. Na predlog NVO iz oblasti medija izabran je Mimo Drašković, a kao kandidati NVO koje se bave zaštitom ljudskih prava, Goran Đurović i Milan Radović.

Novi članovi Savjeta RTCG su i Vladimir Pavićević, predstavnik Unije slobodnih sindikata i Igor Tomić koga je predložio Crnogorski olimpijski komitet.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније