Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

01. 09. 2014. 11:38 >> 11:38

BACK TO SCHOOL

Mame i tate u školskim klupama

Interesantno i uzbudljivo takmičenje pod nazivom "Kad se mame i tate u klupe vrate" organizuje se u subotu, 06. septembra, u okviru manifestacije Back to School koja se održava u šoping molu Delta Siti u Podgorici.

 

U centralnom atrijumu Delte, u terminu od 18 do 21 čas, biće smještena vesela učionica u kojoj će roditelji, u toku 4 školska časa, pokazati kakvo im je opšte znanje odgovarajući na pitanja i rješavajući zadatke iz poznatih školskih predmeta, ali i iz bontona i vještine komuniciranja.

“Roditelji će u toku ovog zanimljivog takmičenja moći da se na kratko vrate u djetinjstvo i prisjete vremena kada su im najveće brige bile da li će ih nastavnik ili nastavnica prozvati i koju ocjenu će dobiti, a djeca će imati priliku da se zabave i uz mnogo smijeha opuste pred početak perioda učenja i brojnih obaveza”,  saopštili su organizatori.

Prijavljivanje za ovo interesantno takmičenje počelo je u ponedjeljak, 01. septembra, a vrši se putem mail adrese b2smameitate@gmail.com ili slanjem SMS poruke na broj 069 38 38 98. 

U takmičenju može učestvovati najviše 20 roditelja. Prilikom prijavljivanja potrebno je navesti ime, prezime, datum rođenja i kontakt podatke takmičara. Roditelji koji se pokažu kao najbolji đaci osvojiće poklon vaučere sponzora takmičenja Kids Land i Sport Vision.

Takmičenje „Kad se mame i tate u klupe vrate“ organizuje agencija Incognito u saradnji sa šoping molom Delta Siti. Manifestacija Back to School završava se u nedjelju, 07. septembra sportsko-zabavnim programom. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније