Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

17. 09. 2014. 07:53 >> 07:52
1

DANAS U DELTI

Počinje Sajam namještaja

Sajam namještaja biće svečano otvoren danas u Podgorici u garaži šoping mola Delta Sitija. Sajam će biti otvoren do 21. septembra.

Na otvaranju će govoriti direktor Sajma Ivan Kentera i generalni direktor Direktorata za šumarstvo i drvnu industriju Adem Fetić.

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja je pokrovitelj manifetacije, na kojoj će se predstaviti preko 20 kompanija, sa više od 50 brendova.

Pored izloženih eksponata posjetioci će na Sajmu imati priliku da vide izložbu ateljea „Egziperi“, da uživo prate stvaranje dva murala koje će oslikavati crnogorske umjetnice Zorica Lakić i Milena Živković  iz "Žižo" mural studija, a  predstaviće se i studenti arhitekture sa svojim radovima.

Posjetioci Sajma imaće priliku da dobiju i savjete oko opremanja svog stambenog prostora od enterijeriste Marka Markovića.

Radno vrijeme Sajma je od 11  do 21 sat. Cijena ulaznice je jedan euro.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније