Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

18. 09. 2014. 08:46 >> 10:18

DAN OPŠTINE NIKŠIĆ

Grbović: Zajedno možemo vratiti grad iz ponora

U Nikšiću su, skoro godinu i po otkad je na čelu novi upravljački tim, u svim oblastima rada i djelovanja lokalne administracije uloženi značajni napori, a rezultati su vidljivi, saopštio je predsjednik Opštine, Veselin Grbović.

Kako je rekao, zajedničkim radom vlasti i opozicije, opštine, države i preduzetnika, i efikasnim korišćenjem međunarodnih fondova, pokazali su da mogu vratiti Nikšić iz ponora.

Grbović je, povodom Dana opštine, kazao Blicu Crna Gora da ne treba da čudi što je i u lokalnom parlamentu sve manje “velikih” tema, a sve više konstruktivne rasprave i dobronamjerne kritike u želji da grad bude bolji.

Prema njegovim riječima, investicije, uglavnom iz državnih i međunarodnih fondova, mjere se desetinama miliona eura, a značajno je smanjen i naslijeđeni dug od oko 30 miliona.

“U proteklih skoro godinu i po dana, od kada je na čelu Nikšića novi upravljački tim, u svim oblastima rada i djelovanja lokalne administracije uloženi su značajni napori, a rezultati su i te kako vidljivi. U narednom periodu očekujemo da će se nastaviti taj trend”, naveo je Grbović.

Kako je kazao, saradnju sa Vladom može okarakterisati kao izuzetnu. “Što potvrđuju višemilionski realizovani projekti iz budžeta države, kao i realizovane brojne manifestacije u oblasti kulture, sporta i obrazovanja”.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније