Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

01. 10. 2014. 15:53 >> 15:51
5

PREVIŠE OBAVEZA

Popović podnio ostavku

Predsjednik Skupštine Saveza sindikata Crne Gore (SSCG), Danilo Popović, podnio je danas ostavku, saznaje agencija Mina-business.

Popović je ostavku podnio na sastanku predstavnika dijela granskih sindikata koji podržavaju generalnog sekretara SSCG, Marka Nikčevića.

Popović je došao na sastanak i kazao da podnosi ostavku bez ičijeg pritiska, jer ne želi da učestvuje u cijepanju organizacije koju je vodio i u čijem je razvoju učestvovao više od 20 godina.

"U posljednje vrijeme došlo je do naglog povećanja obaveza na poslu koji obavljam, a i zdravstveni razlozi mi onemogućavaju da se maksimalno angažujem i na jednom i na drugom poslu. Spreman sam i dalje da se angažujem u Savezu sindikata Crne Gore zbog mog dugogodišnjeg prisustva, da pomognem, ali ne i da pokrivam bilo koju čelnu funkciju u SSCG", naveo je Popović u ostavci.

Popović je u SSCG od 1992. godine, gdje je uglavnom zauzimao čelne pozicije.

Predstavnici 13 granskih sindikata i četiri opštinska povjereništva traže opoziv Nikčevića zbog, kako su kazali, objavljivanja faksifikovanog Statuta SSCG u Službenom listu.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније