Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

25. 03. 2013. 13:50 >> 17:09

CRNA GORA - ENGLESKA

Policija spremna za sjutrašnju utakmicu

Predstavnici Uprave policije i Ministarstva unutrašnjih poslova Velike Britanije potpisali su danas u Memorandum o razumijevanju i saradnji na obezbjeđivanju utakmice Crna Gora - Engleska, koja se sjutra igra u Podgorici.

 

„Spremni smo da odgovorimo na sve rizike koje nosi fudbalska utakmica reprezentacija Crne Gore i Engleske“, rekao je pomoćnik direktora policije Nikola Janjušević.

Uprava policije je, kako je saopštio Janjušević, napravila plan mjera i aktivnosti koje će biti praćene sa nivoa operativnog štaba, kao i da su odlučni da sa kolegama iz Engleske profesionalno odgovorie složenim i profesionalnim zadacima.

U realizaciji plana angažovano je i deset policajaca iz Engleske.

„Saradnja crnogorske i britanske policije bila je na odličnom nivopu kada su dvije reprezentacije u Podgorici odigrale meč u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2011.“, istakao je Janjušević.

Šef delegacije policije Velike Britanije Mark Roberts zadovoljan je saradnjom sa kolegama iz Crne Gore. Roberts je naveo da ozbiljno shvataju kada njihovi navijači idu u inostranstvo.

„Tu smo kako bi predstavnici medija izvještavali samo o događajima na terenu“, poručio je Roberts, koji dodaje da će podržati operacije lokalne policije kako bi bezbjednost bila na što većem nivou.

Do sada je u Podgoricu stiglo oko hiljadu i po Engleza.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније