Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

20. 10. 2014. 09:25 >> 09:23
1

ORGANIZUJE PRIJESTONICA

Besplatan kurs italijanskog za Cetinjane

Prijestonica Cetinje, Nacionalna biblioteka „Đurđe Crnojević“ i Zajednica Italijana u Crnoj Gori organizovaće i ove jeseni novi ciklus besplatnog kursa italijanskog jezika za građane Cetinja.

 

 

Iz Prijestonice je saopšteno da je toku proces podnošenja prijava za B1 kurs, koji će trajati do nedjelje, 26. oktobra.

"Svi građani zainteresovani za pohađanje besplatnog kursa, prijave mogu podnijeti u Sekretarijatu za socijalnu politiku i mlade Prijestonice Cetinje (kancelarija broj 3), ili putem e-mail adrese sekretarijat.spm@cetinje.me. Izbor učesnika kursa biće obavljen na osnovu odluke tročlane komisije, a prednost među prijavljenim kandidatima imaće oni koji su završili prvi nivo kursa tokom 2012. godine, mladi, lica u stanju socijalne potrebe, nezaposleni i osjetljive kategorije stanovništva", saopšteno je iz Prijestonice.

Odabrani polaznici dužni su da pohađaju 80 odsto nastave, a po završetku kursa biće im dodijeljeni sertifikati o uspješnom pohađanju.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније