Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

25. 03. 2013. 18:46 >> 18:47
1

POSJETA GRADONAČELNIKA

Cetinje: Nivo vode u padu, bolje nego prošle sedmice

Gradonačelnik Prijestonice Aleksandar Bogdanović kazao je da je nivo vode u poplavljenim područjima na teritoriji Cetinja u padu i da situacija znatno bolja u odnosu na prošlu sedmicu.

Bogdanović je obišao poplavljena područja u priobalju Skadarskog jezera i Rijeke Crnojevića – Žabljak Crnojevića, Dodoše i Rijeku Crnojevića.

Kako je saopšteno iz njegovog kabineta, naglasio je da nadležne službe gradske uprave, u slučaju novih padavina, danonoćno stoje na raspolaganju lokalnom stanovništvu.

„S obzirom da nas već od danas očekuju nove padavine, naše ekipe su u pripravnom stanju“, rekao je gradonačelnik Prijestonice.

Bogdanović je kazao i da su spremni da, kroz komunikaciju sa mjesnim štabovima, reaguju i distribuiraju zalihe ukoliko stanovnici bilo kojeg mjesta na teritoriji Prijestonice budu oskudijevali sa osnovnim životnim namirnicama.

„Za sada možemo reći da je situacija znatno bolja u odnosu na sredinu prošle sedmice, te se nadamo da ni narednih dana nećemo biti suočeni sa osjetnijim rastom vodostaja“, naveo je Bogdanović.


Tokom posjete Žabljaku Crnojevića, predstavnici mjesnog kriznog štaba informisali su Bogdanovića da je vodostaj jezera kod tog naselja u padu.

„Uprkos tome, pod vodom je i dalje dio pomoćnih, te jedan stambeni objekat, kao i saobraćajnica koja Žabljak Crnojevića povezuje sa selom Ponari“, saopšteno je iz Bogdanovićevog kabineta.

Tokom posljednja dva dana nivo vode u padu je i u Dodošima, u Rijeci Crnojevića vodostaj u blagom padu, ali su mjesno šetalište i obližnji objekti i dalje su pod vodom.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније