Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

25. 03. 2013. 19:39 >> 19:39

ŠKOLSKO TAKMIČENJE

Završene sportske igre osnovnih škola ,,Pljevlja 2013"

Oko 500 učenika iz devet pljevaljskih osnovnih škola, takmičilo se na tradicionalnim, sedmim po redu, školskim sportskim igrama osnovnih škola ,,Pljevlja 2013“. Najviše nagrada osvojila je Osnovna škola ,,Salko Aljković“.

 

Ovogodišnje školske sportske igre okupile su više od 500 učenika tri gradske i šest osnovnih škola sa seoskog područja pljevaljske opštine.

Takmičili su se u atletici, košarci, odbojci, rukometu, fudbalu i šahu, u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Nakon uzbudljivih borbi, mnogo sportskog fer pleja, ali i određene doze kvaliteta, stiglo se i do pobjednika u svakoj od kategorija.

Najuspješniji su bili đaci iz Osnovne škole „Salko Aljković“ kojima su pripala prva mjesta u muškom fudbalu, muškom i ženskom rukometu, šahu i ženskoj košarci. Učenici osnovne škole „Ristan Pavlović“ bili su najbolji u ženskoj odbojci i atletici, te muškoj košarci, a učenici osnovne škole „Boško Buha“ u ženskom fudbalu, i muškoj odbojci i atletici.

Pobjednici opštinskih školskih igara „Pljevlja 2013", stekli su pravo učešća na Regionalnom školskom sportskom takmičenju osnovnih škola.

Tradicionalne školske sportske igre osnovnih škola ,,Pljevlja 2013“ organizovali su pljevaljski Sekretarijat za društvene djelatnosti  i opštinski Sportski savez osnovnih.

 

 Saša Bezarević, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније