Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

22. 10. 2014. 11:59 >> 11:57

OD SJUTRA

Počinje Centar za obuku pomoraca

Na Fakultetu za pomorstvo u Kotoru sjutra će zvanično će biti otvoren i pušten u rad Centar za obuku pomoraca, uz demonstraciju najsavremnijih simulatora.

 

U okviru Centra, pomorci i studenti Fakulteta imaće priliku da obavljaju specijalizovanu obuku iz off-shore operacija, što će im obezbijediti veće znanje i konkurentnost iz ove oblasti, a samim tim i lakše zaposlenje i napredovanje u karijeri.

Usluge Centra koristiće i pomorci širom svijeta, a obuka će se obavljati od strane iskusnih norveških instruktora uz asistenciju crnogorskih.

Izdavanje sertifikata obavljaće norveški partneri. Zahvaljujući ljudskim i tehničkim potencijalima, Fakultet za pomorstvo Kotor postaće jedinstvena institucija u regionu koja će nuditi ovu vrstu obuke. 

Drugog dana aktivnosti, u petak, u kotorskom hotelu Cattaro, biće održana konferencija posvećena obrazovanju, obuci i ukrcaju pomoraca sa akcentom na off-shore operacije.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније