Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

22. 10. 2014. 16:45 >> 16:42

KRAJ MIHOLJSKOG LJETA?

H. Novi: Kiša ne zadaje probleme

Pripadnici Službe zaštite spasavanja kao i Stambeno-komunalno preduzeće u Herceg Novom u pripravnosti su i spremni za eventualne pozive građana u slučaju nepogoda, mada za sada sve protiče bez problema.

Komandir Vatrogasne jedinice Herceg Novog, Damjan Lončar, potvrđuje da su vatrogasci na dežurstvu, iako se upozorenje na nevrijeme najviše odnosilo na sjeverni i centralni dio Crne Gore.

"Nijedan poziv građana nismo imali. Smjena dežura kako je i predviđeno, kontaktirao sam JP Stambeno komunalno i Čistoću d.o.o. tako da smo svi u pripravnom stanju ukoliko bude zataržena pomoć" - kaže Lončar.

Ni preduzeće Stambeno komunalno nije imalo posebnih intervencija na putevima.

U novskoj opštini je od 4.45 sati palo 9 litara kiše po m2, uz manje prekide i dva kraća pljuska, bilježe u Hidrometeorološkoj stanici u Igalu. Još duva povremeno jak istočni vjetar, intenzitetom od 82 km/ h, odnosno 23 m/s.

Meteorolozi za večeras najavljuju jače udare sjevernog vjetra, a za sjutra umjereno do potpuno oblačno, sa kišom.

 

Tekst i foto: Radio Jadran

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније