Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

24. 10. 2014. 13:37 >> 13:37

IZNENADIĆE PUTNIKE

MA slavi 20. rođendan

Nacionalna avio-kompanija Montenegro Airlines danas obilježava 20 godina postojanja, a tim povodom pripremili su i brojna iznenađenja za putnike na letovima nacionalne avio-kompanije.

Tako su putnici za Cirih i Frankfurt danas bili prijatno iznenađeni kada su ih na letovima dočekali kuvari Montenegro Airlinesa koji su pripremili bogat meni sa specijalitetima crnogorske nacionalne kuhinje, pa su, osim lijepih uspomena koje su odnijeli iz Crne Gore, putnici svoj boravak zaključili prijatnim rođendanskim letom.

„Takođe, na letovima iznenađenja će tokom vikenda će biti organizovana i nagradna igra u avionima, pa će putnici koji budu sjedjeli na „srećnom sjedištu“ dobiti trodnevne aranžmane za dvije osobe u Beču, Rimu i Parizu“, navodi se u saopštenju MA.

Kompanija je takođe obradovala sve članove programa za lojalne putnike kojima su upisane nagradne milje na njihov račun.

„Nacionalni avio-prevoznik mislio je i na svoje najmlađe putnike, pa će sva djeca koja budu putovala do kraja godine imati priliku da tokom leta iskažu svoju kreativnost i nacrtaju Montenegro Airlines upravo onako kako ga oni vide. Dvanaest najboljih radova “veselih aviona” naći će se u godišnjem kalendaru Montenegro Airlinesa“, poručuju iz MA.

Odbor direktora je, na nedavno održanoj sjednici, donio odluku o donaciji sredstava Institutu za bolesti djece Kliničkog centra Crne Gore.

Kako poručuju iz nacionalne avio kompanije, ponosni na sigurnost, bezbjednost i tačnost, kao i na bolje rezultate poslovanja Montenegro Airlines će i ubuduće raditi na poboljšanju svoje usluge sa posebnim akcentom na brigu o putnicima.

„Zato se do kraja godine može očekivati niz promotivnih kampanja sa ponudom veoma atraktivnih tarifa za putovanja ka svim destinacijama na kojima Montenegro Airlines saobraća“, navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније