Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

25. 10. 2014. 08:56 >> 08:55

POMAŽU NIKŠIĆANI

Nastavak uređenja park šume na Gorici

Akcija uređenja park šume na brdu Gorica, biće nastavljena danas, saopšteno je iz Biroa za odnose sa javnošću Glavnog grada.

Akciju će sprovesti služba zaštite Glavnog grada i preduzeće Zelenilo, sa Službom zaštite Opštine Nikšić.

“Uređenje park šume u ovoj fazi podrazumijeva sječu stabala oštećenih požarom, potkresivanje starih stabala i prorjeđivanje mladih borova. Akcija će trajati do okončanja svih planiranih poslova”, kaže se u saopštenju.

Kako se navodi, inicijator nastavka akcije je gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović, koji je sa predsjednikom Opštine Nikšić, Veselinom Grbovićem, dogovorio da nadležne službe i preduzeća oba grada zajednički obave ovaj posao.

“Akcija će se i u narednom periodu nastaviti u saradnji Glavnog grada sa ostalim crnogorskim opštinama, a nakon završetka radova na brdu Gorica, slijedi uređenje brda Ljubović, kao i park šume u Tološina, Zagoriču i ostalim djelovima grada”, dodaje se u saopštenju.

Osim uređenja tih lokaliteta, cilj akcije je uspostavljanje saradnje službi i organa Glavnog grada sa nadležnim organima i službama svih crnogorskih opština, kako bi se intenzivirala i unaprijedila saradnja na nivou lokalnih samouprava Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније