Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

31. 10. 2014. 17:32 >> 17:32

STIJEPOVIĆ I IVANOVIĆ

I Vrbica dobija vodu

Gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović, zajedno sa ministrom poljoprivrede Petrom Ivanovićem, direktorom gradskog preduzeća “Vodovod” Vladanom Vučelićem i saradnicima, razgovarao je danas sa mještanima kučkih sela Donja i Gornja Vrbica o izgradnji vodovoda za oko 70 domaćinstava na tom području.

U Donjoj Vrbici privodi se kraju bušenje bunara kapaciteta do pet litara u sekundi, dubine 306 metara, a prečnika 2,2 metra.

Vrijednost ovih radova je 65.000 eura, a završetkom bunara stvaraju se preduslovi za izradu projektne dokumentacije koja će obuhvatiti sistem vodosnabdijevanja sa svim pratećim objektima za Donju i Gornju Vrbicu.

"Ovim projektom, kao i onim koji se realizuje na srednjem platou Kuča, za sela Dučići, Liješta, Gornji i Donji Medun i Sjenice, vrijednosti oko 150.000 eura, ukupno 250 domaćinstava će dobiti mogućnost priključenja na sistem vodosnabdijevanja", saopšteno je iz Glavnog grada.

U prethodnom periodu je na vodosnabdijevanje Kuča uloženo preko 2,5 miliona eura.

"U ovom trenutku na mrežu je povezano 280 domaćinstava, pa će nakon završetka radova koji su u toku ukupno oko 530 kučkih domaćinstava biti priključeno na sistem vodosnabdijevanja", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније