Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

31. 10. 2014. 23:38 >> 23:36

NOĆ VJEŠTICA

Barska fešta pod maskama

Veliki maskenbal na otvorenom, kojem je prisustvovalo mnoštvo maskirane djece i na stotine građana, organizovao je večeras folklorni ansambl “Rumija” ispred Robne kuće u Baru.

Prof. Dražen Kaljević sa folklorašima i prijateljima je već 4. godinu zaredom pripremio svojevrsni barski karneval. On se sam maskirao u Petra Pana, kako bi poslao poruku da svako od nas treba da zadrži bar dio djeteta u sebi.

Smatra da je posjećenost prevazišla dosadašnje maskenbale povodom ovog praznika. I pored velike gužve, odigrano je nekoliko koreografija, a svi maskirani su bili dio velikog “voza”, koji je kružio oko trga.

Namjera je da iduće godine na bini budu odigrani programi, kako bi se postigla bolja preglednost od strane publike. Vladala je izuzetno pozitivna atmosfera, zaključuje profesor Kaljević.

Pozitivne utiske dijeli i Sergej Zabiako, koji je sve ovjekovječio fotoaparatom, a album će se naći na stranici “Promo Montenegro” na Fejsbuku.

Radost roditelja, a posebno djece, nemoguće je riječima izraziti.

Igralo se uz osmijehe na mediteransku i folklornu muziku, blicali su fotoaparati, mnogi su se uživjeli u svoje uloge i poželjeli da je ovakvih događaja što više.

Miomir Maroš, TVCG

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније