Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

27. 03. 2013. 09:29   >>  09:33 30

REAGOVANJE

Ivanišević: Snimak je reket i dio hajke na mene

Na Jutjubu su postavljena dva video klipa na kojima se vidi predsjednik Senata Državne revizorske institucije Miroslav Ivanišević sa nepoznatom ženskom osobom.

Na snimku, koji je 17. marta objavila osoba sa nadimkom Milan Ljubović i koji traje 9.55 minuta u početku se vidi obučen Ivanišević i noge djevojke. Nakon toga slika je zamračena, ali se čuje dijalog između njih, a potom uzdasi.

A na snimku koji je postavljen 16. marta vidi se Ivanišević, kako se oblači u svom kabinetu i razgovara sa ženskom osobom koja ga snima telefonom. I drugi video je postavila osoba koja se potpisala kao Milan Ljubović.

U izjavi za Dnevne novine MIroslav Ivanišević je rekao da je video klip postavila osoba sa kojom je u sudskom sporu.

"Sve ovo što se dešava je dio hajke, ucjena i reketa koje ta osoba organizuje kako bi izbjegla vještačenje utvrđivanja očinstva i sudski epilog tog predmeta," rekao je on.

Ivanišević je rekao da ne vidi da je ovim bilo koga oštetio osim sebe i svoju porodicu.

Ivanišević je rekao medijima i da je ranije je na društvenoj mreži Fejsbuk jedna ženska osoba, na svom profilu, objavljivala fotografije na kojima su ona, Ivanišević i dijete za koje ona tvrdi da je njihovo. 

U septembru prošle godine podgorička policija podnijela je prijavu protiv Ivaniševićeve supruge, zbog napada na V.Đ.I. iz Podgorice.

Пратите нас на

Коментари30

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније