Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

27. 03. 2013. 15:21 >> 15:21
1

TRAŽE OBEĆANO

HN: Mještani opet blokirali deponiju

Nakon što je prošao samo dan otkako je uz intervenciju policije deblokirana gradska deponija za Herceg Novi, u selu Ubli, mještani danas opet ne daju da prođu kamioni sa smećem.

Savjet Mjesne zajednice Ubli odlučio je da ne prekida blokadu sve dok za to ne dobiju sudsko rješenje. Komunalna policija je ovoga puta bila bez pratnje interventnog voda i vratila se neobavljenog posla, samo sa zapisinikom.

Mještani blokiraju deponiju u znak protesta, jer, i pored obećanja iz opštine da će biti ugašena, za što su istekli i zakonski rokovi, smetlište i dalje, kako kažu, truje selo i dio zaliva Boke.

Takođe, mještani ističu da se neće suprostavljati policiji ako opet dođe da ih skloni i deblokiraju smetlište, ali upozoravaju da će se opet vratiti da zaustave kamione. Pored rješenja suda, mještani čekaju i da predsjednik opštine Dejan Mandić i direktor JP „Čistoće“ Borivoje Bonić dođu na Uble, kako bi razgovarali sa njima o tome šta su sve obećali za selo, a nijesu ispunili, ali ovog puta uz prisustvo novinara.

Rada Đaković, TVCG 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније