Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

21. 11. 2014. 15:32   >>  15:29

M.ERLAJNS NUDI

Povratna karta do Ljubljane 128 eura

Nacionalna avio-kompanija Montenegro Erlajns saopštila je da nastavlja sa akcijom ''Destinacija nedjelje''.

Svi putnici  koji od 22. novembra do 30. novembra kupe povratnu kartu za Ljubljanu, imaće  mogućnost putovanja po cijeni od 128,22 eura, bez uračunate rezervacione takse, petkom i nedjeljom. Ova cijena karte primjenjuje se i za putovanja iz Ljubljane, navode u M.Erlajnsu.

Putovanja ka/iz te destinacije se mogu realizovati od 23. novembra ove  do 27. marta 2015.godine . 

Karte se mogu kupiti pozivom na broj kol  centra 19804, u svim poslovnicama i predstavništvima kompanije, putem web sajta www.montenegroairlines.com, kao i u autorizovanim putničkim agencijama.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније